Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductie-evenement ISO 19011: Auditing in beweging

20 september 2018 @ 09:00 - 16:30

€475
NEN

De herziening van ISO 19011, de richtlijn voor het uitvoeren van interne audits van managementsystemen, is bijna gereed. Voor NEN aanleiding om een evenement te organiseren: ‘Auditing in beweging’.

Organisaties moeten voor steeds meer onderwerpen en stakeholders aantonen dat ze hun zaken op orde hebben en in staat zijn om voortdurend betere prestaties te leveren. (Interne) audits worden daarmee steeds belangrijker. Door ze goed uit te voeren en over de resultaten te rapporteren in taal die het management begrijpt en aanspreekt, krijgen managementsystemen meer toegevoegde waarde.

Informatie, inspiratie en ‘how to’
Deelnemers kunnen hun eigen programma samenstellen en zo uit de dag halen wat ze zelf nodig hebben. Na afloop heeft iedereen de kennis en praktische handvatten om vol energie en zelfvertrouwen aan de slag te gaan met audits die impact hebben.

Thought leaders en topconsultants delen hun kennis, verrassende inzichten en avontuurlijke perspectieven. Experts gaan samen met de deelnemers aan de slag met praktisch toepasbare technieken en inzichten.

Voor wie?
‘Auditing in beweging’ is bedoeld voor alle KAM-managers, auditteamleiders en hun teams en externe (certificatie-)auditors die relevant willen zijn als auditor en impact willen hebben met hun auditresultaten. Ook toezichthouders worden van harte uitgenodigd.

André Wisselink

André Wisselink

17020 Consultant at TwinSparc b.v.

Sinds 1991 actief in certificatie en inspectie. Richtte in 1996 zijn eigen inspectiebedrijf op waarvoor in 1999 accreditatie werd behaald. Sinds 2008 actief als consultant voor ISO/IEC 17020. Vragen? Stuur een E-Mail !

André Wisselink

Laatste posts van André Wisselink (alles)

Gegevens

Datum:
20 september 2018
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
€475
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.nen.nl/Evenementen/Evenementdetailpagina/Introductieevenement-ISO-19011-Auditing-in-beweging-1.htm

Organisator

NEN

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
Utrecht, 3521AL Nederland
+ Google Maps