Over TwinSparc 17020 Consultants

TwinSparc 17020 Consultants richten zich op bedrijfsleven en overheid. Wanneer inspectie, keuring of controle op een abstracte, rationele wijze wordt benaderd, is er geen verschil tussen publiek en privaat, maar ook niet tussen bijvoorbeeld inspecties in de luchtvaart en inspecties op het gebied van voedselveiligheid. Inspectie = Inspectie. Uitgaande van deze premisse zijn wij in staat alle inspectie-organisaties van uitstekend advies te dienen.

TwinSparc 17020 Consultants bieden de waardevolle combinatie van advies en automatisering. Een moderne inspectie-organisatie kan niet zonder een passend computersysteem waarmee de primaire processen worden geborgd. Met de ontwikkeling van AudiMAX heeft TwinSparc, uitgaande van de stelling ‘inspectie = inspectie’, een applicatie ontwikkeld welke in iedere inspectie-instelling kan worden ingezet, ongeacht het werkterrein of de omvang van de organisatie.

TwinSparc b.v. werd in 2000 opgericht door de eigenaar van inspectie-organisatie Deltacon, André Wisselink en software engineer Gerard Verhage. Het bedrijf had tot doel om de kennis die bij inspectie-organisatie Deltacon werd opgebouwd te vertalen naar een branche-onafhankelijke computerapplicatie. AudiMAX was hiermee geboren. In 2008 werd het inspectiebedrijf verkocht om verder te concentreren op TwinSparc, waarna 17020 consultants werd gestart.

AudiMAX Implementatie Partner