17020 Blog

GRATIS: 17020 Consultants jaarplanner

Goed nieuws voor alle bedrijven, die zich met inspecties bezig houden: iedere inspectie instelling, ook al bent u geen klant van ons, kan bij ons een gratis wandplanner voor het jaar 2021 bestellen. Wij sturen hem netjes opgerold in een posterkoker naar u toe en nemen ook de verzendkosten voor onze rekening.

Met onze 17020-wandplanner heeft u het hele kwaliteitsjaar altijd in één oogopslag voor u. U heeft deadlines in beeld en kunt nagaan of doorgaans aan alle criteria van het kwaliteitsmanagement wordt voldaan. U wordt niet meer verrast door afspraken, maar kunt anticiperen.

Hoewel de trend steeds meer naar de outlook-agenda en het beheer van afspraken met apps in smartphones gaat, ontbreekt vaak het overzicht, het totaalplaatje. Met de jaarplanner aan uw muur krijgt u het overzicht terug.

Geaccrediteerde inspectie-instellingen weten dat continu terugkerende activiteiten het hartstuk van hun kwaliteitsmanagement vormen. De hoekstenen zoals interne audits, de externe audit (RvA of Belac), monitoring en bijwoning van inspecteurs, scholingen en kalibraties alsmede de managementreview moeten allemaal gedurende het jaar worden ingepland en worden uitgevoerd. Het kan vervelend zijn als door de hectiek van de dag een onderdeel aan uw controle ontsnapt.

In onze dagelijkse adviespraktijk maken wij van de 17020-consultants het geregeld mee, dat er één of meerdere onderdelen aan de aandacht van onze adviesklanten ontsnappen; dat is jammer en niet nodig. Daarom hebben wij deze wand-jaar-planner uitgegeven, om klanten en ander geïnteresseerde inspectie-instellingen het dagelijkse kwaliteitsleven iets makkelijker te maken.

Vul het bestelformulier in, indien u de gratis 17020-Wandplanner voor 2021 wilt ontvangen*.

 

* Zolang de voorraad strekt.

André Wisselink

André Wisselink

17020 Consultant at TwinSparc b.v.

Sinds 1991 actief in certificatie en inspectie. Richtte in 1996 zijn eigen inspectiebedrijf op waarvoor in 1999 accreditatie werd behaald. Sinds 2008 actief als consultant voor ISO/IEC 17020. Vragen? Stuur een E-Mail !

André Wisselink

Laatste posts van André Wisselink (alles)